Campionate

Nebunie în Italia! Transferul care a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo în 24 de ore: „Am rămas fără cifre și litere”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 July 2022

Transferul lui Paulo Dybala a creat un entuziasm uriaș în rândul fanilor lui AS Roma, care au stat la coadă pentru a pune mână pe un tricou cu numele argentinianului.

Până să își facă simțită prezența în jocul echipei lui Jose Mourinho, Dybala a adus un bonus important în conturile clubului.

Dybala a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo

Joi, în ziua în care au fost puse la vânzare tricourile cu numărul 21 și cu numele lui Dybala, fanii Romei au luat cu asalt magazinele clubului pentru a putea cumpăra unul.

La finalul zile, conducătorii lui AS Roma și-au făcut calculele și au văzut că au dat lovitura. Dybala a doborât recordul de tricouri vândute în Italia, într-o zi, stabilit de Cristiano Ronaldo, în prima zi la Juventus.

„Nu ne-am oprit nicio clipă. Nu am făcut decât să împrimăm tricouri cu Dybala. Am rămas fără cifre și litere. S-au făcut chiar și liste pentru următoare zi”, a spus reprezentatul unuia dintre magazinele clubului, citat de Corriere dello Sport.

520.000de tricouri a vândut Ronaldo în 2018, în prima zi la Juventus

Dybala, idolul fanilor

Fără să debuteze încă, Dybala s-a transformat în idolul fanilor. Iar pe străzile din Roma a apărut deja un desen uriaș cu starul argentinian și cu mesajul „San Paulo la Joya” (n.r- Sfântul Paulo Bijuteria)

130 de euroe prețul unui tricou cu numele lui Dybala

Dybala, 3 ani la Roma

Plecat liber de contract de la Juventus, Dybala a semnat pe 3 ani cu Roma, deși mai era dorit și de Inter.

După discuții telefonice, în care i-a explicat planurile și proiectul de la Roma, Mourinho a reușit să-l convingă pe Paulo să aleagă echipa din capitala Italiei, câștigătoarea Conference League din sezonul trecut.

Dybala își continuă astfel aventura în Italia, după sosirea la Palermo în 2012, de la Instituto AC (Argentina). În 2015, Juventus îl transfera în schimbul a 41 de milioane de euro.

În șapte sezoane la Juventus a adunat 293 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit 48 de pase decisive, cucerind 5 titluri, 4 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei.

35 de milioane de euroeste cota lui Dybala, potrivit transfermarkt.com

VIDEO Dybala, la primul antrenament la AS Roma

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.