Liga 1

Lovitură pentru ultrașii FCSB » Au muncit degeaba la scenografie!

+5 Foto
Rapidiștii s-au lăudat pe net că au aflat scenografia rivalilor / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Rapid

Articol de Andrei Petrescu  —  Saturday, 23 July 2022

Cu 24 de ore înaintea derby-ului Rapid - FCSB, ultrașii giuleștenilor susțin că au aflat scenografia pe care rivalii din Peluza Nord voiau s-o afișeze duminică seara. Fanii alb-vișiniilor jubilează: „Deja ne-am adjudecat victoria”. 

  • Rapid - FCSB, derby-ul etapei #2 din Liga 1, e programat duminică, de la 21:30, în Giulești, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Galeria alb-vișiniilor se laudă pe rețelele de socializare că a aflat ideea de scenografie a rivalilor de la FCSB, o mișcare de rangul întâi în cultura ultras.

„Urmărim să nu fim urmăriți! Peluza Nord, v-ați pregătit degeaba, vă stricăm «,surpriza». Pentru reclamații, sunați la numărul 22.22.22, să le spuneți că....știți voi! Deja ne-am adjudecat victoria!

PS. Pentru a nu se genera o confuzie, nu este o captură, pozele le-am făcut direct din ,«sufrageria» lor. Am fost să vedem ce pregătesc ,«eroii lui Gigi» și să le stricăm premiera de mâine”, au anunțat, triumfal, suporterii din Peluza Nord Rapid. 

+5 Foto
Rapidiștii s-au lăudat pe net că au aflat scenografia rivalilor / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Rapid

Ultrașii Rapidului, șah-mat pentru Peluza Nord

Din informațiile GSP.ro, în rândul galeriei rapidiste s-a aflat încă de miercuri de scenografia pregătită de ultrașii roș-albaștrilor. Asta după ce un suporter rapidist s-a infiltrat în zona în care rivalii își vopseau pânza și a făcut mai multe fotografii.

Conform codului ultras, facțiunea condusă de Gheorghe Mustață nu mai poate afișa scenografia respectivă la derby-ul din Giulești.

Derby-ul i-a „înfierbântat” toată săptămâna

Tensiunile dintre cele două galerii au persistat toată săptămâna, mai ales după ce clubul din Giulești a anunțat că suporterii roș-albaștrilor vor primi doar 600 de bilete, nu 2.800, cum prevedea inițial convenția.

„Citesc cu stupoare că, deși există o înțelegere între galerii și căzuseră de acord să dea o întreagă peluză, s-au răzgândit. Vor da doar 600 de bilete. Dacă e așa, înseamnă că le e frică de Peluza Nord” spunea MM Stoica zilele trecute, la Orange Sport.

Va fi o atmosferă incendiară la Rapid - FCSB!

Duminică, în București se anunță cea mai fierbinte zi a anului, 38 de grade Celsius la umbră. Seara, în Giulești, cele două mari rivale se vor duela în fața unui stadion arhiplin, biletele epuizându-se ieri în doar 26 de minute! Adrian Mutu a vorbit despre importanța duelului cu FCSB.

Toate biletele pentru meciul de duminică au fost vândute într-un timp record! Astfel, casele de bilete nu vor mai fi deschise în zilele următoare!”, au anunțat giuleștenii. 

Ultimul Rapid - FCSB în Giulești a avut loc pe 26 iulie 2014, 3-1 pentru oaspeți. Pentru roș-albaștri au marcat atunci Keșeru, Adi Popa și Chipciu, în timp ce pentru gazde a înscris Daniel Pancu.

VIDEO Promisiunea lui Adrian Mutu înaintea derby-ului cu FCSB: „Vom juca la victorie”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.