Stranieri

Dennis Man, transformare radicală! Cum arăta acum jucătorul Parmei

Dennis Man, Foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 iulie 2022

Dennis Man (23 de ani), extrema dreaptă a Parmei, a profitat de perioada de pauză din ultimele trei luni în care a fost accidentat pentru a-și îmbunătăți condiția fizică.

Efectele sunt vizibile. Primele imagini cu fostul jucător de la FCSB după 13 săptămâni fără partide oficiale arată creșterea evidentă a masei musculare.

Transformarea fizică a lui Dennis Man

Man a suferit o entorsă la gleznă, accidentare care l-a ținut departe de teren în ultima perioadă, dar a tras din greu în sala de forţă şi a uimit pe toată lumea la ultimele şedinţe de pregătire ale Parmei.

De altfel, internaționalul român a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare antrenându-se la un nivel intens în ultima perioadă.

Cum arăta Dennis Man în momentul debutului la FCSB

În 2016, Dennis Man avea 17 ani și debuta pentru FCSB într-o partidă cu Botoșani din Cupa Ligii. În imaginile de arhivă apare un adolescent cu un fizic firav care declara presei: „Antrenamentele au o intensitate mai mare, dar mă voi obișnui pentru ca antrenorii să fie mulțumiți de mine”.

În cei șase ani scurși de atunci, fizicul lui Man s-a transformat, iar imaginile din 2022 arată un fotbalist cu o musculatură mult mai dezvoltată.

Inclusiv tatuajele s-au înmulţit. Jucătorul Parmei are acum braţele acoperite cu desene, spre deosebire de 2016, când avea un simplu tatuaj pe ceafă.

Alexandru Meszar a vorbit la GSP Live despre trecutul lui Dennis Man

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.