Liga 1

Gigi Becali, resemnat: „Tavi Popescu nu mai valorează niciun ban. Să nu mai aibă fumuri în cap”

Octavian Popescu/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iulie 2022

Gigi Becali, patronul lui FCSB, s-a arătat extrem de dezamăgit de prestațiile lui Octavian Popescu (19 ani), jucătorul despre care a declarat în mai multe rânduri că că vrea să obțină 50 de milioane de euro.

Extrema stângă de la FCSB a avut evoluții șterse în debutul sezonului, în remiza cu U Cluj (1-1), din etapa #1 a Ligii 1, și în înfrângerea cu Saburtalo (0-1), din turul doi preliminar al Conference League.

Becali, resemnat în privința lui Tavi Popescu

„Nu mai valorează niciun ban. Dacă era Tavi Popescu în formă, ziceam că îl dau cu 7, 8 sau 10 milioane. Dar acum nu mai valorează niciun ban.  Vreau muncă și posesie. 

Muncă, muncă, muncă. Nu am ce să discut eu cu el. Și să nu mai aibă fumuri în cap”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

Pentru prestația din meciul cu Saburtalo, Tavi Popescu a primit nota 4 în caseta Gazetei Sporturilor, la fel ca în prima etapă de campionat, după meciul cu U Cluj

Becali declarase că vrea 50 de milioane de euro pe Popescu

Becali a anunțat în repetate rânduri că este gata să renunțe la extrema de 19 ani pentru 50.000.000 de euro. „Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las?!

Când spun eu de 100 de milioane, sunt convins că e greu să obțin banii ăia. Dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popescu cea mai mare sumă de transfer de când am intrat în fotbal”, spunea Becali în primăvară.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.