Stranieri

Ionuț Radu, detalii despre ce a trăit după gafa care a scos-o pe Inter din lupta la titlu: „Mi-am amintit de ce a spus Handanovic” + Ce spune despre noua echipă

Ionuț Radu // FOTO: twitter.com/USCremonese

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 July 2022

Împrumutat de Inter la Cremonese, portarul Ionuț Radu (25 de ani) este determinat să treacă peste gafa decisivă din meciul Bologna - Inter 2-1. 

Acum, goalkeeper-ul român a vorbit despre acea eroare, care a scos-o pe Inter din lupta pentru titlu, și despre cum s-a simțit la capătul acelui meci.

Radu a vorbit despre gafa decisivă comisă la Inter

„În acea zi am fost la pământ. A fost o perioadă grea pentru mine. Îmi amintesc bine cuvintele lui Samir Handanovic. Avea dreptate când spunea că trebuie să te ridici și să muncești mai mult. Trebuie să înveți din greșeli.

E un model pentru mine, la nivel profesional și din punct de vedere mental”, a spus Ionuț Radu pentru presa din Italia. 

Radu, gata pentru debutul la Cremonese 

Portarul român, care are toate șansele să fie titular la noua sa formație, a vorbit și despre planurile pe care le are pentru acest sezon.

Aici am ocazia perfectă pentru a-mi demonstra valoarea. În ultimii doi ani nu am reușit. Sunt într-o echipă care a revenit în Serie A după 26 de ani.

Am venit cu dorință și determinare. Acum trebuie să mă concentrez pe prezent. După două sezoane grele, asta e o provocare pentru mine. Sper să obțin rezultatele dorite și să rămân pe drumul cel bun”, a adăugat Ionuț Radu, care mărturisește că o vrea pe Inter campioană în acest sezon.

Transferul lui Dybala la Roma m-a impresionat pentru că a fost neașteptat. 

 - Ionuț Radu

VIDEO Gafa lui Ionuț Radu din Bologna - Inter

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.