Liga 1

Prepeliță, nervos după înfrângerea lui FC Argeș cu Sepsi, 0-4: „Trebuia un arbitru FIFA, dacă tot nu a fost VAR”

Andrei Prepeliță, antrenor Argeș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iulie 2022

Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, l-a certat pe arbitrul Viorel Flueran, după înfrângerea echipei sale cu Sepsi, scor 0-4.

Prepeliță acuză penalty-ul acordat la hențul lui Cestor, în startul reprizei secunde. În urma loviturii de pedeapsă, Matei a deschis scorul pestru covăsneni.

Prepeliță îl acuză pe Flueran

„Nu poți să rupi echilibrul așa. Cred că o să fim singura echipă care va juca fără VAR. Trebuia să fie delegat un arbitru FIFA dacă nu a fost VAR. Fără acele decizii puteam să pierdem, dar nu de maniera asta”, a spus Prepeliță la Digi Sport.

Apoi, antrenorul lui FC Argeș a vorbit și despre ratarea lui Bertrand, de la 0-0, când internaționalul din Madagascar a ratat poarta din 7 metri: „În momentul când ești singur cu portarul din 7 metri, e mai mult ca un penalty. Putea să facă orice”.

Penalty dictat în repriza a doua

În minutul 47, Sepsi a primit un penalty. Flueran a dictat lovitură de pedeapsă după un henț al lui Cestor. Reluările TV au arătat că decizia a fost una corectă, apărătorul oaspeților având mâna într-o poziție nefirească.

Fază complicată în Sepsi - FC Argeș » Fără VAR, arbitrul s-a descurcat excelent

În minutul 44, pe un contraatac, jucătorii de la Sepsi au cerut penalty după o fază în care Marius Constantin și Njike au avut 3 intervenții la Dumitrescu și Păun.

Mai întâi, Dumitrescu a căzut în careu după un duel cu Marius Constantin. Mingea a ajuns la Păun, care a fost blocat de Njike, iar la faza următoare Dumitrescu a căzut din nou, după intervenția lui Marius Constantin.

Poziționat excelent și fără a avea parte de ajutorul VAR, centralul Viorel Flueran a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor lui Cristiano Bergodi. Reluările TV au arătat că arbitrul a luat decizia corectă și că intervențiile celor doi jucători de la FC Argeș au fost la minge.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.