Liga 1

Conducerea lui Sepsi, surprinsă de rezultatul cu FC Argeș: „Pe căldura asta, nu puteam spera. Au fost 45 de grade pe teren”

sursă foto: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 July 2022

Atilla Hadnagy, directorul tehnic de la Sepsi, a vorbit despre victoria cu FC Argeș, 4-0, din etapa #2 a Ligii 1, și despre forma bună a echipei în acest start de sezon.

Hadnagy s-a arătat extrem de fericit de proporțiile scorului, având în vedere că Sepsi venea după un meci jucat joi (3-1 cu Olimpija Ljubljana) și că partida s-a disputat la ora 12:00, pe o căldură infernală.

Hadnagy: „Cred că au fost 45 de grade pe teren”

„Cred că au fost vreo 45 de grade pe teren. Înainte de meci eram mulțumiți și cu 1-0. Joi am avut meciul acela greu, iar azi la ora 12:00, pe căldura asta, nu puteam spera. 

Încă suntem la început, Au trecut 2 etape. Avem un lot echilibrat. Oricine vine de pe bancă, aduce un plus. Avem un lot numeric și echilibrat”, a declarat Atilla Hadnagy, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Apoi, oficialul lui Sepsi a vorbit și despre creșterea clubului și despre condițiile de la Sf. Gheorghe: „Au fost antrenori care s-au autopropus la noi, pot spune că am devenit o echipă interesantă. Văd și ei că suntem serioși, cu salariile și primele la zi, stadion cochet și modern. Nu suntem între primii 3 la salarii, nu avem peste 9.000 de euro. Important e să plătim la timp, să se concentreze jucătorii doar la fotbal”.

>

Citește și alte ștriri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.