Liga 1

Mut de uimire! Reacția lui Dan Petrescu pe bancă, după ce FCU a îngenuncheat CFR la Craiova

Dan Petrescu / Captură Prima Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iulie 2022

CFR Cluj nu are nici pe departe sezonul la care Dan Petrescu spera în vară. Eliminați din preliminariile UCL de modesta Pyunik Erevan, „feroviarii” au probleme și în campionat. Azi, au pierdut categoric cu FCU Craiova, scor 1-3, starea de spirit a „Bursucului” fiind una elocventă.

Cu doar o săptămână în urmă, după ce campioana a învins in-extremis Rapid, 1-0, Dan Petrescu anunța triumfal hegemonia CFR-ului în noul sezon. 

Realitatea a fost alta la Craiova. Clujenii au fost de nerecunoscut, fiind dominați la toate capitolele de curajoasa echipă a lui Croitoru. Chiar dacă au deschis scorul, jocul vișiniilor s-a dezintegrat și nici măcar Petrescu n-a mai putut să-și trezească la realitate elevii.

Golul de 3-1, reușit de belgianul Benjamin Van Durmen, l-a lăsat fără cuvinte pe Dan Petrescu. Cu brațele încrucișate, tehnicianul clujenilor privea nedumerit în gol, după de defensiva sa, cândva inoxidabilă, tocmai scotea mingea din plasă pentru a treia oară în meci.

Dan Petrescu / Captură Prima Sport

FCU Craiova s-a impus cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj, la capătul unui meci excelent făcut de formația lui Marius Croitoru.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.