Liga 1

Fotbaliștii campioanei, bulversați după FCU - CFR 3-1: „E prima oară de când joc fotbal când se întâmplă așa ceva!”

Ardelenii au fost învinși de FCU Craiova, scor 1-3 / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 July 2022

CFR Cluj a fost învinsă de FCU Craiova, scor 1-3, campioana en-titre bifând astfel prima înfrângere din noul sezon. La finalul partidei, Adrian Păun (27 de ani), fotbalistul oaspeților, a acuzat căldura infernală din Bănie.

La ora meciului, termometrele arătau 40 de grade la Craiova, partida fiind întreruptă de mai multe ori pentru ca jucătorii să se hidrateze. Adrian Păun, cel care a fost schimbat de Dan Petrescu la pauză, a declarat la flash-interviu că nu a jucat niciodată pe o asemenea temperatură ridicată.

Adrian Păun, după FCU - CFR 3-1: „E prima oară de când joc fotbal când se întâmplă așa ceva!”

„Știam ce ne așteaptă, știam cum joacă echipele lui Marius Croitoru, dar n-am avut reacție. Ne-au surprins, bravo lor, trebuie să fim mai atenți pe viitor. 

Eu sunt în formă, mă simt foarte bine, dar degeaba sunt bine fizic dacă noi nu am reușit să scoatem un rezultat pozitiv în această după-amiază. Oricum, e prima oară de când joc fotbal la acest nivel când un meci are loc pe o asemenea căldură”, s-a plâns Adrian Păun, la microfonul Prima Sport. 

FCU Craiova s-a impus cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj, la capătul unui meci excelent făcut de formația lui Marius Croitoru.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.