Liga 1

Fază controversată în Bănie » Petrescu a cerut penalty, dar a primit o replică acidă: „E exagerat să te arunci așa, ca în bazin!”

Bordeianu a cerut penalty, dar s-a ales cu un cartonaș galben / Sursă foto: Captură Orange Sport

Articol de Aurelian Rotea  —  duminică, 24 iulie 2022

În minutul 67 al partidei FCU Craiova - CFR Cluj 3-1, la un corner executat de oaspeți, Baeten s-a aflat în duel cu Mihai Bordeianu. Clujeanul, incomodat de mijlocașul alb-albaștrilor, s-a dezechilibrat, iar în cădere a atins mingea cu mâna. 

Arbitrul Andrei Chivulete, aproape de fază, poziționat foarte bine, a acordat lovitură liberă pentru gazde și i-a arătat cartonașul galben mijlocașului clujean pentru că a jucat mingea cu mâna. În ciuda protestelor lui Bordeianu și Petrescu, „centralul” nu și-a schimbat decizia, având acest drept. 

Bordeianu a cerut penalty, dar s-a ales cu un cartonaș galben / Sursă foto: Captură Orange Sport

Un arbitru consultat de Gazeta Sporturilor a dezvăluit că: „Nu există intensitate pentru un fault din care să rezulte penalty. Să te arunci ca Bordeianu în bazin este exagerat. Nu poți să dai penalty la așa ceva”.

Nu are rost să ne legăm de mici episoade, decât să felicităm adversarul. E o lecție pentru viitor. Mă aștept la mai mult de la toți jucătorii. Toți jucătorii au fost sub nivel, singurii care au scuze sunt Deac și Camora, care joacă meci de meci și n-am avut pe cine să bag în locul lor. În rest, toți jucătorii au fost sub nivel.

Nu mi-a plăcut ce am văzut azi în apărare. Știți cum era CFR înainte în apărare, astăzi parcă era o apărare de Divizia C. Nu doar apărarea a greșit, toată echipa a fost sub nivel și s-a văzut asta. Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, după meci

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.