Liga 1

De ce nu vrea Turcu să ia CFR Cluj campionatul

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi

Becali a explicat la emisiune Fanatik de ce acţionarul dinamovist Vasile Turcu nu ar dori ca CFR Cluj să cîştige campionatul. Turcu a avut un conflict în anul 2006 cu antrenorul clujenilor, Ioan Andone, care l-ar fi ameninţat cu moartea pe acţionar. Tehnicianul a negat incidentul şi a explicat cauzele confictului.

"Am auzit de la cineva din conducere că, inainte de joc, Turcu m-a înjurat de mamă la tribuna oficială. L-am sunat să-l rog să nu-mi mai pomenească numele. Mai întîi nu mi-a răspuns, apoi m-a sunat şi m-a luat cu bă. I-am zis să nu mi se adreseze cu bă şi m-am abţinut să nu-l înjur. Nu l-am ameninţat cu moartea. E nebun dacă susţine aşa ceva. Martori sint fiul meu şi Cristi Borcea, care mi-a zis că Turcu aberează". Ulterior, Andone a mai spus că îndepărtarea lui de la Dinamo s-ar fi datorat şi faptului că "Turcu m-a lucrat pe la spate".

Disputa a fost rezolvată în instanţă Andone fiind achitat, în timp ce Turcu a plătit cheltuieli de judecată în valoare de 70 de lei. La acest conflict se adaugă contrele lui Turcu din acest sezon cu preşedintele CFR-ist Iuliu Mureşan. De altfel, Turcu ar fi declarat că dacă ar fi singurul acţionar la Dinamo, ar vrea ca Steaua să iasă campioană, fapt ce a declanşat scandalul în sînul conducerii dinamoviste.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.