Liga 1

Laszlo Balint a făcut iureș după egalul cu U Cluj: „Catastrofal! Cum să faci asemenea greșeli? Am nevoie de jucători”

+8 Foto
Laszlo Balint / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 July 2022

Laszlo Balint, antrenorul Universității Craiova, nu și-a menajat elevii la finalul meciului cu Universitatea Cluj, încheiat 1-1. Tehnicianul oltenilor și-a criticat public fotbaliștii pentru atitudinea delăsătoare din prima repriză, apoi a anunțat că alb-albaștrii au urgentă nevoie de întăriri!

A fost o primă repriză catastrofală și cred că prima cauză e nivelul de angajament al grupului. Vorbesc de atitudine, concentrare. Nu poți să faci asemenea greșeli dacă ai pretenții să te bați la trofeu. Din fericire, am reușit să mai reglăm anumite lucruri în repriza a doua. Am revenit, am egalat, dar nu a fost suficient. 

Sunt dezamăgit de evoluția câtorva jucători din prima garnitură. Am reacționat în prima repriză, dar nu am putut întoarce rezultatul. 

Categoric mai am nevoie de jucători! Conducerea știe acest lucru și se muncește pentru asta. Toată lumea din vestiar trebuie să înțeleagă greutatea acestui tricou din toate punctele de vedere. Toată lumea trebuie să știe ce are de făcut, de la un antrenament până la orice meci oficial. 

N-aș vrea să spun că e vorba de blazare. Nu putem să găsim scuze. E important ca jucătorii să înțeleagă anumite lucruri. Am avut o discuție apăsată cu ei la pauză și fiecare trebuie să înțeleagă că trebuie să-și asume lucruri”, a spus Laszlo Balint, la microfonul Orange Sport. 

Important e să înțelegem ce avem de făcut și să abordăm cu maximă seriozitate și responsabilitate meciul de joi seara cu Vllaznia.

Laszlo Balint, antrenor Universitatea Craiova

FOTO / Cele mai tari imagini din meciul U Cluj - CSU Craiova 1-1

+8 Foto
FOTO: facebook.com/FCUCluj

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.