Liga 1

„Să audă și Geamgiu glasul roților de tren!” » Atmosferă de VIS, la primul derby pe noul stadion Giulești » Scenografiile afișate

+46 Foto
Rapid - FCSB / FOTO: Raed Krishan

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Raed Krishan (video)  —  Sunday, 24 July 2022

Rapid - FCSB, primul derby de tradiție al sezonului, a avut parte de o atmosferă pe măsură. Noul stadion din Giulești - „templul”, cum giuleștenii îl alintă - a trepidat pentru prima oară într-un meci contra marii rivale. Și ce iureș a fost!

„Să cânte tot stadionul, să se audă până-n cer, să audă şi Geamgiu', glasul roţilor de tren”. Vechea lozincă a galeriei rapidiste pare să fie mereu de actualitate la derby-urile din campionat. Un stadion întreg a fredonat cu patos imnul Rapidului în momentul în care echipele și-au făcut apariția pe gazon, amintind de atmosfera de odinioară de pe „bătrânul” Giulești.

Atmofseră de VIS, la primul derby pe noul stadion Giulești

Stadionul a fost un adevărat „vulcan” de entuziasm în startul partidei, iar ambele galerii au contribuit la un show pirotehnic incendiar. În scenă au intrat pentru început ultrașii FCSB-ului, ale căror torțe aruncate pe gazon au cauzat prima întrerupere a partidei.

Dincolo, la „Nord”, explozia de lumină și culoare a venit câteva minute mai târziu. Fanaticii alb-vișiniilor au desfășurat o scenografie pe toată lungimea peluzei și, cum era de așteptat, au „aprins” la rândul lor sectorul. 

13.000 de spectatoriasistă la confruntarea din Giulești

Cele mai tari cadre surprinse de Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei trimis în Giulești:

VIDEO Giuleștenii au pregătit o scenografie impresionantă pentru derby-ul Rapid -FCSB

>

Vezi și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.