Liga 1

Becali n-a mai suportat umilința din Giulești și a dictat 4 schimbări la pauză! Cine au fost cei „sacrificați”

+9 Foto
Nu mai puțin de patru schimbări a efectuat Toni Petrea la pauza meciului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iulie 2022

Surclasată de Rapid în prima repriză a derby-ului din Giulești (0-2), FCSB a ieșit transformată radical de la cabine. Dacă exprimarea a rămas una îndoielnică, roș-albaștrii au punctat la capitolul noutăților din teren.

Nu mai puțin de patru schimbări a efectuat Toni Petrea la pauza meciului, în ceea ce a reprezentat mai degrabă o meteahnă obișnuită a patronului Becali. 

Cine au fost cei „sacrificați?” Florinel Coman, Oaidă, Edjouma, dar și fundașul central Bouhenna, cel care a rezistat doar o repriză la primul meci oficial în tricoul roș-albaștrilor. În locul lor au fost trimiși în teren Tavi Popescu, pedepsit azi și lăsat pe bancă în prima repriză, Adrian Șut, estonianul Joonas Tamm și polivalentul Darius Olaru.

Tavi Popescu, pedepsit inițial

Tavi Popescu a avut evoluții șterse în debutul sezonului, în remiza cu U Cluj (1-1), din etapa #1 a Ligii 1, și în înfrângerea cu Saburtalo (0-1), din turul doi preliminar al Conference League. Drept urmare, puștiul-minune a fost doar rezervă în confruntarea din Giulești din această seară. În situația lui a fos și Darius Olaru.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.