Liga 1

Adrian Mutu, euforic: „Cea mai importantă victorie!” + a cerut alte transferuri: „Ne mai trebuie un atacant”

+47 Foto
Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2022

Rapid a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în primul derby important al sezonului. Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, a oferit primele reacții după primul mare succes de la venirea în Giulești. 

Mutu consideră acest meci cea mai importantă victorie a carierei. El a ținut să-și laude fotbaliștii pentru jocul prestat, dar a avut și un mesaj pentru conducerea clubului.

„Victoria e victorie, sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Cred că e cea mai importantă victorie a mea, era un meci care contează mult pentru noi. La fiecare meci, jucăm la victorie. Ştiam ce încărcătură are acest meci şi voiam să facem suporterii fericiţi. 

Vă daţi seama că am făcut tot ce se putea pentru a-l convinge să vină la Rapid pe Marko Dugandzic. E un jucător de valoare şi a demonstrat asta în seara asta. 

Toţi jucătorii pe care i-am trimis au intrat bine în meci. A fost o victorie muncită. Mă bucur că nu am luat gol. 

Săpunaru mi-a pus înainte de meci că dă gol, dar mi-a zis că dă cu capul. I-am spus că atunci când se antrenează cum se antrenează, fotbalul răsplăteşte. Am încredere în experienţa lui şi ştiu că poate gestiona bine aceste momente. Îl cunosc bine şi ştiu ce încărcătură îi provoacă acest meci. I-am spus că este căpitanul nostru”, a declarat Mutu la Orange Sport.

Ne mai trebuie un atacant. Discutam cu Victor (n.r. Angelescu) în vestiar, pe bancă aveam 3 copii, îmi plac. Dar sunt meciuri ca acesta, unde trebuie experienţă

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

+47 Foto
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP

VIDEO Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, după meciul cu FCSB: „Cea mai dulce victorie este într-un derby”

>

Citește alte știri din Liga1 :

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.