Liga 1

Angelescu le dă fanilor lui Rapid o veste bună după victoria cu FCSB + Ce spune despre derby

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 25 iulie 2022

După Rapid - FCSB 2-0, Victor Angelescu a comentat victoria echipei sale și le-a dat fanilor o veste bună: Kait rămâne sub comanda lui Adi Mutu.

Omul de afaceri, care deține clubul împreună cu Dan Șucu, a lăudat prestația jucătorilor săi și l-a felicitat pe atacantul Marko Dugandzic, care a marcat la debut.

VIDEO Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, după succesul cu FCSB: „Cea mai dulce victorie este într-un derby”

>

„Când câștigi într-un derby e cel mai dulce. Am luat 3 puncte foarte importante. Acum ne bucurăm și după aceea ne gândim la următorul meci. 

Dugandzic a jucat foarte bine. Ne bucurăm că am reușit să-l legitimăm la timp. A dat un gol și o pasă de gol”, a spus Victor Angelescu.”, a spus Victor Angelescu.

Kait nu mai pleacă de la Rapid

Finanțatorul giuleștenilor le-a dat și o veste bună fanilor. A anunțat că formația alb-vișinie va mai face un transfer și că mijlocașul Mattias Kait (24 de ani) nu va mai pleca, deși au existat discuții pentru un transfer.

„Acum mai căutăm un jucător. Kait nu va pleca. Am refuzat ofertele și am închis discuțiile. Nu mai pleacă niciun jucător titular”, a adăugat omul de afaceri.

Săpunaru mi-a spus înainte de meci că dă gol din fază fixă. S-a păcălit doar când a zis că va înscrie cu capul, a marcat cu piciorul. Nu ne gândim la titlu, e doar o victorie mare și ne vedem de program, urmează Universitatea Craiova.

Am mare încredere în Dugandzici, cred că va deveni un jucător important al campionatului. Ne mai trebuie însă un atacant, după accidentarea lui Vojtus. Azi iar aveam pe bancă 3 copii, la meciuri de genul ăsta ai nevoie de jucători cu experiență.

- Adrian Mutu

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul Rapid - FCSB

+47 Foto
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP

VIDEO Ianis Stoica, după Rapid - FCSB : „Trebuie să ne concentrăm pe meciul de joi”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.