Liga 1

Becali anunță primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata! Scap de el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 July 2022

După 0-2 cu Rapid, Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat mai mulți jucători, printre care și atacantul Ivan Mamut (25 de ani). 

Vârful croat nu a fost în lotul lui Toni Petrea, dar Gigi Becali se declară nemulțumit de prestațiile pe care le-a avut de când a semnat cu FCSB, în vara lui 2021. 

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Mamut la FCSB 

Omul de afaceri a spus că echipa sa are nevoie de un atacant și a anunțat că Ivan Mamut va pleca de la FCSB, club pentru care a jucat 12 partide, în care a reușit un gol. 

„Da, ne trebuie un atacant. spun de mult timp că ne trebuie un atacant. Dar depinde de calificarea în grupele Conference League. Nu am pus ochii pe nimeni, acum depinde să vedem ce se întâmplă cu retragerea mea. 

Am avut încredere în Mamut, dar când l-am băgat am văzut că se lovește mingea de el și că vin toate echipele pe contraatac. Nu poate să facă nici măcar o preluare. 

Nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap! Mai are 6 luni contract”, a spus Becali  în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport. 

N-o să comande nimeni pe banii mei. Țineți minte, n-o să se întâmple asta niciodată! De ce să comande cineva pe banii mei?

 - Gigi Becali, patron FCSB

FOTO Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului Rapid - FCSB 

+47 Foto
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP

VIDEO Cum a caracterizat Dumitru Dragomir jocul lui FCSB în meciul cu Rapid: „Haos total!” 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.