Liga 1

Mihai Rotaru a anunțat două transferuri în direct la TV: „Azi au venit” + Ce deficit bugetar uriaș a anunțat patronul oltenilor

Mihai Rotaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2022

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că Sergiu Hanca și Rivaldinho au ajuns la echipă.

Cei doi jucători vor fi astfel colegi în cotinuare, după ce ultima dată au jucat la Cracovia, în prima ligă din Polonia.

Mihai Rotaru: „Sergiu Hanca și Rivaldinho au ajuns la echipă”

„Noi continuăm campania de transferuri. Azi au venit Rivaldinho și Hanca. Campania continuă, momentan sunt 4 jucători aduși: Martic, Raul Silva, plus cei doi. 

Martic a mai fost la noi, iar pe Hanca și Rivaldinho îi cunoaștem. La nivel de mentalitate, clubul va avea o creștere. La nivel de responsabilitate, de mentalitate, vom avea o creștere”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Rivaldinho, atacantul brazilian, revine în Liga 1 după doi an. În 2020, era cumpărat de Cracovia de la Viitorul (actuala Farul), pentru 300.000 de euro.

Internaționalul Sergiu Hanca, jucător carte poate juca fundaș și mijlocaș dreapta, se întoarce în România după 3 ani petrecuți la echipa poloneză. În Liga 1 a mai jucat la Dinamo și la ASA Tg. Mureș.

Rotaru: „Avem un deficit bugetar de 5 milioane de euro”

Rotaru a vorbit și despre meciul de joi, din turul doi preliminar alConference League, cu albanezii de la Vllaznia (1-1 în tur).

„Primul obiectiv e accederea în grupele Conference. Avem nevoie ca fiecare firicel de iarbă să fie cu noi. Avem nevoie de suporteri să fie cu noi. Avem nevoie să câștigăm, apoi vine și Rapidul. Dar trebuie să câștigăm joi, vrem în grupe. Avem un culoar care ne permite accesul. Sunt încrezător că vom trece mai departe. 

În primul rând, ne uităm la planul sportiv, apoi la cel financiar. Noi în acest an avem un deficit bugetar de 5 milioane. O calificare ne-ar completa bugetul, nu ar mai trebui să vină acționarii cu bani de acasă”, a mai spus Mihai Rotaru.

>

Citește și alte știri despe Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.