Liga 1

Rotaru râde de FCSB: „Pleacă antrenorul? A părăsit Gigi echipa?”

Mihai Rotaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 July 2022

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, s-a amuzat pe situația de la FCSB. Gigi Becali a anunțat că antrenorul Toni Petrea demisionează de la echipă.

Întrebat despre acest lucru, Rotaru a răspuns ironic. „A părăsit Gigi echipa? Credeam că de el e vorba, ați zis că au rămas fără antrenor”, a spus acționarul de la Universitatea Craiova, la Pro Arena.

Mihai Rotaru râde de FCSB

Rotaru a comentat și rezultate rivalelor la titlu, CFR Cluj și FCSB, care au pierdut în această etapă. Campionii au fost învinși de FCU Craiova (1-3), iar echipa lui Becali a pierdut cu Rapid (0-2).

„Față de CFR și FCSB noi nu am pierdut, glumind puțin. CFR era normal să vină în cap după 5 ani. Asta era și analiza noastră înaintea sezonului. FCSB a greșit pregătirea fizică. Am văzut că și conducătorii lor comentează de noi, deci pot să vorbesc și eu.

Inclusiv în trecut, când era Toni Petrea secund, se rupeau 3 sferturi din echipă. Rusescu, Chipciu, Tănase, Pintilii, Bourceanu, după acel sistem, care e foarte dur, s-au rupt. Dacă Gigi vrea să vândă, să o facă după maxim 2-3 ani.

 La fundași au făcut greșeli, ați văzut ce însemna Tamm. Dar au calitate în rest”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sursei menționate.

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.