Campionate

Juventus continuă ofensiva în mercato » Ofertă pentru un superstar de la Liverpool

Juventus, ofertă pentru Firmino/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 July 2022

Roberto Firmino (30 de ani), atacantul lui Liverpool, este dorit de Juventus, locul 4 în ultimul sezon de Serie A.

Bătrâna Doamnă” ar fi făcut deja o ofertă oficială pentru internaționalul brazilian, în valoare de 23 de milioane de euro, notează TuttoMercato.

Juventus ar fi făcut o ofertă pentru Firmino

Oferta lansată de Juventus nu ar fi pe placul conducerii lui Liverpool, dar „cormoranii” sunt dispuși să negocieze. Conform sursei menționate, tratativele dintre cele două cluburi vor continua.

Juventus vrea să mai aducă un om ofensiv, după ce Morata s-a întors la Atletico Madrid. În această vară, italienii l-au mai adus pe Angel Di Maria, gratis, de la PSG. Argentinianul poate juca în ambele benzi în atac.

Juventus s-a întărit serios și la mijloc, prin repatrierea lui Paul Pogba, venit gratis de la Manchester United. În apărare l-au adus pe Bremer, un fundaș central de la Torino, pentru 41 de milioane de euro, după vânzarea lui De Ligt la Bayern Munchen.

Firmino, rezervă la Liverpool în ultimii doi ani

Firmino a pierdut echipa de start a lui Liverpool după transferul lui Diogo Jota, din urmă cu doi ani. Portughezul a avut un început fulminant de carieră pe Anfield și i-a luat locul lui Bobby în centrul atacantului. 

Apoi, după transferul lui Luis Diaz, din această iarnă,  Firmio a prins din ce în ce mai puține minute în Premier League și Champions League, fiind folosit în Cupa Ligii și Cupa Angliei. El era a 5-a variantă pentru cele 3 poziții din față, după: Salah, Mane, Diaz și Jota

32 de milioane de euroeste cota lui Firmino, potrivit transfermarkt.com. În 2019, era evaluat la 90 de milioane

Mane a plecat în această vară, dar în locul său a fost adus Darwin Nunez, pentru 80 de milioane de euro. Uruguayanul va fi prima opțiune pentru poStul de atacant, astfel că șansele ca Firmino să joace pe măsura așteptărilor sunt mici. Brazilianul joacă la Liverpool din 2015, când era adus de la Hoffenheim, pentru 41 de milioane de euro.

Roberto a fost om de bază în echipa lui Liverpool și a contribuit din plin la cucerirea titlului în Anglia (2020) și la câștigarea Champions League (2019).

98 de goluriare Firmino la Liverpool, în toate competițiile

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.