Liga 1

Mititelu și-a luat avânt: „Băieții au fost la 60-70%. Echipa poate mai mult”

foto Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 July 2022

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, și-a lăudat jucătorii după victoria impresionantă cu CFR Cluj, scor 3-1.

El i-a evidențiat în special pe mijlocașul ofensiv Bauza, căpitanul echipei, și pe Van Durmen, marcatorul unei „duble” cu CFR.

Adrian Mititelu: „Echipa poate mult mai mult”

„Avem jucători de calitate, eu i-am văzut de anul trecut. Au fost diverse motive din cauza cărora rezultatele au alterat. Eu cred că jucătorii au fost la 60-70% cu CFR. Echipa poate mult mnai mult. Aceste rezultate se pot obține doar prin seriozitate.

Bauza e un jucător de mare valoare. Nici acum nu îmi vine să cred ce ușor l-am adus, la valoarea lui. Anul trecut, dacă Bauza nu avea acele probleme medicale la începutul sezonului, alte rezultate aveau ceilalți antrenori, Mutu și Stoican.

Van Durmen joacă cel puțin 4-5 posturi. El a venit la noi ca mijlocaș central. Când a intrat el în banda stângă și Baeten în dreapta, s-a schimbat fața echipei. Contează foarte mult în economia jocului”, a declarat Adrian Mititelu, pentru pagina de Facebook a celor de la FCU Craiova.

Nota 8au luat Bauza și Van Durmen în caseta Gazetei Sporturilor pentru prestația din meciul cu CFR Cluj

Finanțatorul oltenilor e încrezător înaintea următoarelor două etape, când FCU Craiova le va întâlni pe FCSB și CS Universitatea Craiova: „Urmează două meciuri grele, ca acesta cu CFR Cluj, în care oricine poate bate pe oricine. Cunoaștem valoarea echipelor respective, FCSB și CSU. Noi o să încercăm”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.