Liga 1

Mihai Stoica numește momentul în care s-a rupt totul la FCSB: „Golul din ofsaid al Voluntariului ne-a afectat foarte tare. Ne-a debusolat!”

Jucătorii lui FCSB, după 2-2 cu Voluntari

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, consideră că ratarea titlului sezonul trecut a dăunat echipei, care a început catastrofal această stagiune: două înfrângeri și un egal în primele 3 meciuri.

În contextul iminentei despărțiri dintre FCSB și antrenorul principal Toni Petrea, Mihai Stoica a numit motivul pentru care consideră că echipa nu mai funcționează sub comanda lui Petrea.

Este vorba despre ratarea titlului sezonul trecut, îndeosebi despre egalul din penultima etapă, 2-2 cu FC Voluntari, meci în care ilfovenii au egalat pe final cu un gol înscris din ofsaid. Dacă ar fi câștigat, FCSB ar fi jucat în ultima etapă cu titlul pe masă în fața CFR-ului.

Mihai Stoica: „Golul din ofsaid marcat în FCSB - Voluntari ne-a debusolat”

„Mie-mi pare foarte rău că pleacă. Echipa a jucat poate cel mai bun fotbal din ultimii ani cu el pe bancă. Vorbim de acum două luni. Ce s-a întâmplat? am o teorie.

Golul ăla cu Voluntariul ne-a afectat foarte tare. Toată lumea se pregătea să joace finala campionatului, avea încredere mare tot. Golul ăla marcat din ofsaid pur și simplu ne-a debusolat.

Meciul cu CFR n-a mai contat. Altă explicație logică nu găsesc pentru care jucătorii nu mai au încredere în ei. Nu e vorba numai de atitudine.

Poate am greșit că am fost destul de virulenți în presă după meciul cu U Cluj, mă includ și pe mine aici”, a punctat MM la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Petrea nu crede că le mai poate schimba starea jucătorilor”

Oficialul de la FCSB a dezvăluit și filmul plecării lui Toni Petrea, precum și argumentul invocat de acesta:

„Ieri, după meciul cu Rapid, în autocar mi-a zis că ar vrea să plece. I-am zis să se calmeze, să discutăm de dimineața la rece. Mi-a zis că e super OK, că ar fi mai bine așa, că mai bine pleacă acum și poate se produce un șoc la echipă.

A motivat spunând că nu crede că mai poate să le schimbe starea. E vorba de stare, de nimic altceva”.

>

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.