Liga 1

Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost excluși din lot!

Mijlocașii centrali Ionuț Vînă (27 de ani) și Dan Nistor (34) au fost excluși astăzi din lotul CS Universității Craiova.

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 25 iulie 2022

Mijlocașii centrali Ionuț Vînă (27 de ani) și Dan Nistor (34) au fost excluși luni din lotul CS Universității Craiova.

Universitatea Craiova n-a avut parte de un debut strălucit de sezon, bifând 3 egaluri în primele 3 partide, fără să întâlnească vreun adversar redutabil: 2-2 vs. Sepsi, 1-1 vs. Vllaznia, 1-1 vs. U Cluj.

Astfel, Marian Copilu, managerul executiv al clubului, și antrenorul Laszlo Balint încep să ia măsuri. Din cauza atitudinii de la antrenamente și jocuri, Vînă și Nistor au fost astăzi excluși din lotul oltenilor pe o perioadă nedeterminată, susține Fanatik. Surse autorizate GSP.ro au confirmat informația.

Dan Nistor și Ionuț Vînă, excluși din lotul CS Universității Craiova

Nistor a venit la Craiova în ianuarie 2020, de la Dinamo. Are 10 goluri și 13 pase decisive pentru alb-albaștri în Liga 1, în 86 de apariții. În actualul sezon, Nistor a evoluat doar contra lui Sepsi, în prima etapă a campionatului.

Vînă este jucătorul CS Universității din iunie 2021, după despărțirea de FCSB. Are 20 de partide și două goluri în alb-albastru. În noul campionat, el a evoluat doar împotriva lui U Cluj.

Nistor și Vînă

Nistor și Vînă mai au câte un an de contract cu CSU Craiova. Al doilea își termina socotelile cu „juveții” în vară, însă i-a fost prelungit acordul la dorința lui Reghecampf, fostul antrenor al oltenilor, cu care avea o relație bună.

CSU Craiova a ratat victoria în Albania, Laszlo Balint îi atenționează pe jucători: „Va trebui să analizez situația”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.