Liga 1

Replica lui Mihai Stoica după ironiile lui Rotaru: „Mi-au sărit sâmburii din gură când i-am citit declarațiile. Very funny”

Mihai Stoica (în stânga) și Mihai Rotaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 July 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, i-a răspuns lui Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea, care s-a amuzat astăzi pe seama situației de la clubul roș-albastru.

Întrebat despre situația de pe banca tehnică a celor de la FCSB, unde „principalul” Toni Petrea este pe picior de plecare, Mihai Rotaru a răspuns ironic, cu o trimitere la imixtiunea patronului Gigi Becali în viața echipei:

„A părăsit Gigi echipa? Credeam că de el e vorba, ați zis că au rămas fără antrenor”.

Rotaru a sugerat și că FCSB s-a păcălit cu transferul stoperului Joonas Tamm, pe care Craiova a refuzat să-l transfere deși a avut oportunitatea.

Mihai Stoica a răspuns ironiilor în cascadă ale lui Mihai Rotaru cu aceeași monedă.

Mihai Stoica îi răspunde lui Rotaru: „Foarte simpatic. Ne-a luat foarte mulți jucători”

„Very funny (n.r. - „foarte amuzant”, în traducere). Mâncam pepene, și când am citit asta, mi-au sărit toți sâmburii din gură. Noroc că nu înghit cu sâmburi cu tot. Foarte simpatic.

Îi mulțumesc în continuare că ni l-a lăsat pe Tamm. Repet, și o spun cu patos, ne-a «faultat» rău de tot. Ni i-a luat pe Bălașa, Alexandru Crețu, Găman. Ne-a luat foarte mulți jucători. 

Sau nu mai știu eu sigur cum a fost. Poate am vrut noi să scăpăm de anumiți jucători și i-a luat el. Nu mai știu, am și eu o pierdere de memorie...”, a răspuns MM, pe un ton ironic, la Orange Sport. 

„Mă gândeam că scrie la Gazeta Sporturilor”

În intervenția sa, Mihai Stoica a făcut o trimitere și la caseta tehnică din Gazeta Sporturilor pentru meciul Saburtalo - FCSB 1-0, în care Joonas Tamm a fost notat cu 3: 

„Nea Mihai (Rotaru) scrie la Gazeta Sporturilor? A, OK, a dat o declarație. Mă gândeam că scrie și la Gazeta Sporturilor și că el i-a pus nota 3 lui Tamm”.

VIDEO » Nu înțelege strategia celor de la FCSB: „Pentru ce odihnești jucători? Noi suntem mereu obosiți”

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.