Liga 1

Nicolae Dică, gata de revenirea la FCSB: „În mare parte ne-am înțeles!” » Când va fi discuția decisivă cu Becali

Nicolae Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 July 2022

Nicolae Dică (42 de ani) a oferit primele detalii după negocierea cu Gigi Becali pentru preluarea postului de antrenor la FCSB.

Tehnicianul a fost în seara aceasta la Palat, unde a negociat cu Gigi Becali venirea la FCSB. Acesta a dezvăluit că s-a pus de acord, în mare parte, cu finanțatorul roș-albaștrilor, urmând ca mâine să discutate ultimele detalii.

„Mă bucur că am primit foarte mesaje de la foarte mulți suporteri, de la șeful galeriei, care își doresc să vin. A contat foarte mult. Am avut și dimineață o discuție la telefon cu nea Gigi, acum, seara, ne-am văzut, am discutat față în față și am pus niște lucruri la punct, care pentru mine sunt interesante. Sunt ok, e ceea ce îmi doream. 

A mai rămas pentru mâine să discutăm niște lucruri. În mare, da, ne-am înțeles. Mie mi s-a părut Gigi Becali mai deschis, mult mai deschis decât data trecută. Vom vedea mâine. 

Au fost și lucruri la care nu ne-am înțeles, da, dar mi-a dat foarte multă încredere că voi lăsa să fac lucrurile cum trebuie. Așa cum am spus când am plecat, îmi doresc să îmi pun lucrurile în practică”, a declarat Dică la Orange Sport. 

Dică, ultimul care a dus-o pe FCSB în grupe și în primăvară europeană

Pe plan extern, FCSB s-a comportat cel mai bine în ultimii ani sub comanda lui Nicolae. În prima vară după ce a preluat echipa, el a calificat-o în play-off-ul Champions League, după ce a trecut de Viktoria Plzen.

A pierdut „dubla” cu Sporting Lisabona, după ce reușise un 0-0 în Portugalia. Apoi, în grupa din Europa League, care a însemnat și ultima prezență a FCSB-ului într-o grupă a unei competiții europene, roș-albaștrii au reușit calificarea în primăvară.

Unde adversară a fost Lazio, pe care Dică a reușit să o învingă pe Arena Națională, scor 1-0, probabil cel mai de valoare rezultat obținut de piteșteanul în vârstă de 41 de ani.  Accesarea primăverii europene cu Dică a fost singura astfel de ipostază pe care FCSB a mai bifat-o de la campania formidabilă pe care a avut-o Reghecampf în 2012-2013, când a jucat optimi de finală în Europa League.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.