Liga 1

Becali taie un jucător de pe lista de preferați: „Îi dădeam 2-300.000 la semnătură, dar el și tatăl lui nu au avut minte”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 iulie 2022

FCSB se va despărți de Florin Tănase, care va ajunge în China pentru 3 milioane de euro, iar Gigi Becali caută un înlocuitor. 

Pe lista lui Gigi Becali este Alexandru Ișfan (22 de ani), de la FC Argeș, dar patronul FCSB declară că este fanul lui David Miculescu, extrema de 21 de ani UTA. 

Becali l-a dorit în trecut pe Miculescu, dar acum spune că nu mai este interesat de el pentru că UTA cere cel puțin 1 milion de euro. 

Mai mult, acesta se declară deranjat de faptul că Miculescu și-a prelungit contractul cu arădenii, deși putea veni gratis la FCSB. 

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Miculescu la UTA: „Îmi place, dar se cer bani mulți” 

„UTA cere mulți bani pe Miculescu. Mi-ar fi plăcut de el, dar UTA care mulți bani. Iar el nu a avut minte. Ce l-a învățat tatăl lui... «Domnule, semnează prelungirea». 

Acum veneai și iți dădeam 2-300.000 de euro la semnătură, că se termina contractul cu UTA. Îi dădeam și 15.000 de euro salariu. Acum să ia UTA banii... Să nu mai ia el. Să rămână acolo și poate se și plafonează. Dacă nu au minte, ce sa fac? 

Acum are contract 4-5 ani, iar UTA cere 1-1,5 milioane de euro”, a spus Gigi Becali la ProArena. 

1.200.000 de euroe cota lui Miculescu, potrivit transfermarkt

Crescut la juniorii arădenilor, Miculescu are 2 goluri în primele 2 etape din Liga 1, ambele marcate în victoria cu Petrolul, 2-0. În sezonul precedent a strâns 37 de meciuri și 8 goluri pentru UTA. 

VIDEO Ionuț Rada, despre venirea lui Nicolae Dică la FCSB: „E un moment important pentru cariera lui”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.