Liga 1

Ofertă dublată pentru un titular de la FCSB » Cum a reacționat Becali

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 iulie 2022

În conferința susținută azi, Gigi Becali a vorbit despre noua ofertă primită pentru Ștefan Târnovanu.

Gigi Becali a dezvăluit sâmbătă că a primit o ofertă 2 de milioane de euro pentru portarul de 22 de ani. Acum, patronul FCSB susține că oferta a fost mărită la 4 milioane de euro, în timpul discuțiilor cu un impresar, dar că el a cerut 10 milioane.

VIDEO Becali, despre oferta primită pe Târnovanu: „De la două milioane, au ajuns la 4. Nu-l dau decât cu 10 milioane!”

>

„A fost o discuție cu Târnovanu. Că tralala, că 2 milioane, că 3, că 4... De la 2, am ajuns la 4. Nu-l dau pe Târnovanu! De ce? Eu trebuie să speculez măcar ce marfă am. Ca să îmi scot banii. 

Dacă pentru ăla care are valoare nu speculez... Nu-i fac nicio evaluare. Nu are rost acum. Oferta a ajuns de la 2 milioane, la 4. Mi-a zis «Spune un preț». Azi s-a întâmplat. Am cerut 10 milioane. Și e puțin. Eu trebuie să iau bani mulți pe el. A zis «Cum domnule? Păi, 10....»””, a spus Gigi Becali la conferința de presă. 

700.000 de euroe cota lui Ștefan Târnovanu, potrivit transfermarkt

  • Târnovanu a fost transferat de FCSB în ianuarie 2020, de la Poli Iași, în schimbul a 200.000 de euro. În prima jumătate de an a fost împrumutat înapoi la echipa moldoveană, apoi din august a fost păstrat la echipa bucureșteană.
  • Tânărul portar a devenit titular în luna martie a acestui an, după o gafă uriașă a lui Andrei Vlad într-un meci pierdut cu FC Argeș, scor 0-1. De atunci, Târnovanu nu a mai fost scos din poarta celor de la FCSB.
  • În meciul pierdut de FCSB cu Saburtalo, scor 0-1, în turul doi preliminar din Conference League, Târnovanu a fost cel mai bun jucător al echipei, limitând proporțiile scorului.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.