Liga 1

CSU Craiova l-a prezentat pe Rivaldinho!

Rivaldinho a semnat cu CSU Craiova Foto: facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 July 2022

CSU Craiova a oficializat astăzi transferul brazilianului Rivaldinho (27 de ani), venit liber de contract de la Cracovia.

Rivaldinho a fost prezentat astăzi la Craiova, echipă cu care a semnat un contract pe următoarele două sezoane.

„Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, cunoscut sub numele de „Rivaldinho”. Noul nostru jucător a semnat un contract valabil pentru 2 ani. În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formației KS Cracovia, grupare la care a reușit să câștige Cupa și Supercupa Poloniei. 

De asemenea, brazilianul are trofee câștigate și în România: Cupa Ligii cu Dinamo București și Cupa României cu FC Viitorul. Mult succes în tricoul Științei!”, se arată în comunicatul clubului. 

Rivaldinho a semnat cu CSU Craiova

Rivaldinho a sosit pentru prima dată în România în 2017, la Dinamo. Pentru „câini” a marcat de 6 ori în 37 de meciuri. După un an a plecat în Bulgaria, la Levski Sofia. Nu s-a adaptat și a revenit în Liga 1, unde a fost luat de Farul.

Pentru dobrogeni a evoluat între 2019 și 2020, reușind 15 goluri în 43 de meciuri.

Urmează Hanca

Următorul jucător care se pregătește să semeneze cu oltenii este Sergiu Hanca. Internaționalul român vine tot liber de contract de la polonezii de la Cracovia. 

Fotbalistul a sosit deja la Craiova și urmează să fie prezentat și el în cel mai scurt timp. 

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: "Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele"

>

Citește alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.