Liga 1

Hanca a semnat și poate debuta cu Rapid: „S-a antrenat deja cu echipa”

Sergiu Hanca (30 de ani, extremă dreapta) a semnat cu CS Universitatea Craiova și poate debuta în meciul cu Rapid de la finalul săptămânii (duminică, 21:30).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 July 2022

Sergiu Hanca (30 de ani, extremă dreapta) a semnat cu CS Universitatea Craiova și poate debuta în meciul cu Rapid de la finalul săptămânii (duminică, 21:30).

CSU Craiova l-a prezentat pe atacantul Rivaldinho (27) și, prin vocea președintelui Sorin Cârțu, anunță că a rezolvat și transferul lui Hanca. Spre deosebire de brazilian, care nu e încă pus la punct cu pregătirea, fostul jucător de la Cracovia e apt pentru derby-ul de duminică. Niciunul nu va evolua joi, de la 20:30, în manșa secundă din turul II preliminar Conference League contra albanezilor de la Vllaznia (1-1 în tur).

Sergiu Hanca poate debuta în CSU Craiova - Rapid

„Sunt la antrenamente, au semnat Hanca și Rivaldinho, dar nu vor juca cu Vllaznia, în niciun caz, nu sunt pe lista pentru Europa. În următoarele partide din Europa pot juca, dacă vom merge mai departe în preliminariile Conference League. Rivaldinho e puțin în urmă cu pregătirea, dar Hanca face antrenamente cu echipa și poate să intre cu Rapid”, a declarat Cârțu, conform digisport.ro.

Hanca a fost la Cracovia fundaș dreapta, inter în 4-3-3, extremă dreapta, extremă stânga. În Bănie e dorit mai ales pentru partea dreaptă a atacului.

19 goluria marcat Hanca în 102 meciuri disputate în campionatul Poloniei. KS Cracovia l-a achiziționat de la Dinamo la începutul anului 2019 cu 60.000 de euro. De atunci, Sergiu a fost în permanență un om de bază în echipă și a și purtat banderola de căpitan

25.000 de eurocâștiga Hanca în fiecare lună la Cracovia. Ca să se întoarcă în România trebuie să piardă bani, pentru că Universitatea îi va achita doar ceva mai mult de o jumătate din sumă

3 animai avewa Sergiu contract în Polonia, o perioadă în care avea garantați 900.000 de euro doar din salariu

Ionuț Rada, despre situația de la CSU Craiova: „Balint vrea să dea un exemplu din cazurile lui Nistor și Vînă”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.