Liga 2

Antrenorul lui Dinamo anunță despărțirea de jucătorul cu 39 de meciuri în Liga 1: „Subiect închis” + Alt fotbalist e în „depresie” și vrea să plece!

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a anunțat că nu se mai bazează pe Marco Ehmann (21 de ani, fundaș central). De asemenea, Burcă susține că mijlocașul central Antoni Ivanov (26) se află într-o situație specială, bulgarul dorindu-și să plece.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 iulie 2022

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, nu se mai bazează pe Marco Ehmann (21 de ani, fundaș central). De asemenea, Burcă susține că mijlocașul central Antoni Ivanov (26) se află într-o situație specială, bulgarul dorindu-și să plece.

Ehmann, stoperul român născut în Germania, nu se mai prezintă la antrenamente. „Nu a primit banii solicitați, așa cum dorea, până pe 15 iulie. A transmis că nu va mai veni”, spun dinamoviștii. În mod normal, Ehmann mai are contract încă doi ani cu Dinamo, dar Burcă anunță că ruptura a fost deja produsă.

Marco Ehmann, OUT de la Dinamo. Ovidiu Burcă: „Subiect închis”

„Ehamnn și-a exprimat dorința de nu a mai continua alături de noi. Nu țin pe nimeni cu forța. Vreau jucători care să dea 100% pentru tricoul lui Dinamo. A spus că nu mai vrea să rămână alături de noi și este un subiect închis. Rămâne să se înțeleagă cu conducerea în privința rezilierii”, a declarat Burcă la Radio Dinamo 1948.

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: „Ivanov trebuie să iasă din depresie”

Antoni Ivanov a refuzat să mai joace în partidele amicale la Dinamo. Cu toate că mijlocașul de 26 de ani s-a pregătit la Săftica în fiecare zi a ultimelor săptămâni, el nu vrea să mai evolueze în meciurile de verificare până când nu se lămurește situația sa și a clubului.

„Am stat de vorbă cu Ivanov, îl înțeleg, e un jucător care are anumite aspirații. Are două variante: să rămână sau să existe un club care achite pentru el 50.000 de euro. Atunci, cei din conducere îi vor da drumul să plece. El face parte din lotul nostru, l-am găsit dezamăgit, așa cum i-am găsit pe toți cei care au retrogradat anul trecut. Dar trebuie să iasă din depresie și să se reorienteze la fotbal”, a precizat Burcă.

Ehmann și Ivanov

39 de meciuriare Ehmann pentru Dinamo în Liga 1

1 golși 1 pasă decisivă a reușit Ivanov la Dinamo sezonul trecut, în 12 apariții. El a venit în ianuarie, de la CSU Craiova

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo: „Sunt fan încă de la 7 ani!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.