Liga 2

Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”

+5 Foto
Cristi Borcea, ex-finanțator Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iulie 2022

Hristu Chiacu (35 de ani), ex-fotbalist la Dinamo, a confirmat zvonurile apărute în urmă cu mai bine de un deceniu, anume că fostul finanțator al clubului, Cristi Borcea, o curtase pe iubita sa de la acea vreme.

În 2008, când aparținea de Dinamo dar evolua la CS Otopeni sub formă de împrumut, Chiacu a înscris două goluri în poarta „câinilor”, ulterior gesticulând ostentativ către tribuna oficială, unde se afla fostul finanțator dinamovist Cristi Borcea.

Motivul aversiunii lui Chiacu? La acea vreme se zvonea că Borcea ar fi curtat-o pe iubita sa de atunci, Denisa Tănase, scenariu pe care Chiacu l-a confirmat la în această dimineață la GSP Live.

>

Hristu Chiacu confirmă că Borcea i-a curtat fosta iubită

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da...

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. - zâmbește)”, a afirmat Chiacu în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

Totuși, fostul mijlocaș susține că în spatele gesturilor sale s-a aflat alt motiv: „Descărcarea a fost pe faptul că am purtat niște discuții cu el, să mă lase să plec cum am venit. Înainte să semnez cu Dinamo am avut mai multe oferte, pe bani foarte mulți, dar am ales cu inima. După 6 luni m-au împrumutat la Mioveni, apoi la Otopeni”.

Denisa Banu, fostă Tănase // foto: Instagram

Chiacu: „Pot spune despre Borcea că este curvar, dar el despre mine că sunt bețiv nu!”

Referitor la acuzațiile din acea vreme ale lui Borcea, cum că ar fi avut o problemă cu băutura, Chiacu a răspuns:

„Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”.

Hristu Chiacu, în această dimineață, la GSP Live

Denisa Tănase, iubita din acea vreme a lui Chiacu, a câștigat premiul de Miss Fotomodel în 2008. După despărțirea de Hristu, a avut o relație cu Alexandru Pițurcă, iar ulterior s-a scris și despre o legătură cu Ciprian Marica.

Din 2013 este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Banu.

Cristi Borcea, ieșit din fotbal între timp, are 9 copii împreună cu 4 femei. El este căsătorit din 2018 cu Valentina Pelinel, care i-a dăruit 3 copii: Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.