GSP special

Hagi, Balaci ori Dobrin? Messi sau Maradona? Ioanițoaia a făcut TOP 3 fotbaliști din istorie, români și străini: „L-ați lăsat pe Pele fără podium”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iulie 2022

Ovidiu Ioanițoaia a fost invitat în ediția a doua a podcastului „Profu' de Sport” , realizat de redactorul-șef GSP Cătălin Țepelin. Directorul Gazetei Sporturilor a făcut o comparație între Hagi, Dobrin și Balaci, apoi, un TOP 3 al celor mai buni fotbaliști români și străini din istorie.

VIDEO Hagi, Dobrin sau Balaci? Ioanițoaia: „Hagi a fost mult mai util fotbalului românesc”

>

- Haideți să încheiem cu un top. Sunteți un ziarist cu o anvergură incredibilă, cu 55 de ani de presă în spate. I-ați prins jucând pe toți marii fotbaliști, și români, dar și de afară. Haideți să facem un top, mai ales că de la Pele încoace i-ați prins jucând pe toți.
- E simplu. Îți dau podiumuri, atât. La noi, Hagi, Dobrin, Balaci.

- Cum îi diferențiați? Ce v-a făcut să-i diferențiați?
- Dobrin și Balaci au fost mai talentați, dar Hagi a fost mult mai util, cu o contribuție mult mai mare la echipa națională și la fotbalul românesc în general. Iar de afară zic Maradona, că a jucat la Napoli, după aceea Messi, iar al treilea... Cristiano Ronaldo.

- L-ați lăsat pe Pele fără podium.
- Era mai ușor de jucat fotbal atunci. Atunci, primeai mingea și, până pasai, aveai timp să-i dai și un telefon logodnicei.

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia, invitat la „Profu' de sport” (podcast integral)

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.