Liga 1

Olaru are bagajele făcute: „Se face!” » Câți bani ar primi Gigi Becali

Darius Olaru (24 de ani) este tot mai aproape de transferul de la FCSB. Gigi Becali (64 de ani) urmează să primească 6 milioane de euro în schimbul mijlocașului central.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iulie 2022

Darius Olaru (24 de ani) este tot mai aproape de plecarea de la FCSB. Gigi Becali (64 de ani) ar urma să primească 6 milioane de euro pentru transferul mijlocașului central. 

Gigi Becali nu a glumit când a spus că „începe lichidarea la FCSB”. Îl vinde în China pe căpitanul Florin Tănase, pentru 3 milioane de euro, iar mutarea lui Darius Olaru a intrat pe ultima sută de metri. 

Mihai Stoica confirmă: „Darius Olaru poate pleca”

„Discuţiile le poartă doar patronul. Ştiu discuţiile de la Gigi. Nu vreau să discut eu absolut nimic. Dacă vrea el să spună... Se pare că se face transferul, dar nu acum. Mai încolo. 

E posibil şi în vara asta, da. Este foarte important dacă va pleca sau nu Olaru. Dacă va pleca Olaru, vor fi şi bani mult mai mulţi. Olaru nu pleacă pe 3 milioane”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

E vorba să plece și Olaru, dar nu mai zic, să nu se interpreteze. E vorba să plece și Olaru în altă parte. Am lăsat prețul la 6 milioane de euro, dar nu vreau să vorbesc mai multe. Am vorbit cu Dică și i-am spus că am o veste bună pentru mine și una proastă pentru el. A răspuns că «dacă e bună pentru club, e bună și pentru mine
- Gigi Becali, la Pro Arena

FCSB investește o parte din bani

Din banii obținuți în schimbul lui Olaru, FCSB ar pregăti mai multe transferuri. Prima achiziție ar fi cea a vârfului Pavol Safranko (27 de ani), lucru confirmat și de Mihai Stoica. 

„Dacă va pleca Olaru vor fi bani mulți, dar și un alt post descoperit. La momentul ăsta nu avem dublură la atacantul lateral dreapta. Dacă jucăm 4-2-3-1, nu avem dubluri în față. Ar trebui să vină 3-4 jucători. Dubluri în momentul ăsta sunt Musi, 18 ani, și cam atât. Ar mai fi Mamut și Dumiter. Mamut are o problemă, l-a luat spatele, pe românește. Dumiter stă o lună și jumătate. 

Gigi crede că Ișfan și Miculescu ar fi soluții pentru postul de atacant. Ișfan o face la FC Argeș, poziția de număr 9, Miculescu a făcut-o anul trecut. În opinia mea nu vor da randament. Ișfan e de zonă laterală, iar Miculescu poate juca lateral sau 10”, a comentat managerul celor de la FCSB.

VIDEO De ce s-a stricat relația dintre Mihai Stoica și Dan Petrescu: „Cu mine era campion, fără mine nu mai e”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.