Conference League

Ce posturi TV transmit meciurile de astăzi din Conference League ale echipelor românești

Meciurile de astăzi ale echipelor românești se văd la TV // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 iulie 2022

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi OSK luptă astăzi pentru turul 3 preliminar din Europa Conference League. Mai jos, posturile TV care transmit fiecare dintre cele 3 partide. Acestea vor putea fi urmărite și pe GSP.ro, în format liveTEXT.

FCSB trebuie să întoarcă rezultatul din turul cu Saburtalo

Vicecampioana României, FCSB, joacă de la ora 20:30 cu Saburtalo Tbilisi, locul 5 în sezonul actual din Georgia. Partida va fi televizată de ProTV. 

În meciul tur, georgienii s-au impus la limită, 1-0. Nicolae Dică va încerca să întoarcă rezultatul, la primul meci de la revenirea pe banca echipei.

Universitatea Craiova, meci crucial cu Vllaznia 

CSU Craiova, locul 3 anul trecut, a remizat în turul cu albanezii de la Vllaznia, 1-1, și vrea să obțină calificarea mai departe în meciul din această seară (ora 20:30, stadion Ion Oblemenco). Partida va fi televizată de DigiSport 1 și PrimaSport 1

Meciul lui Sepsi OSK se vede la TV

Partida tur dintre Sepsi OSK și Olimpija Ljubljana, disputat la Sf. Gheorghe și câștigat de covăsneni cu 3-1, nu a fost televizat de niciun post românesc. Drepturile de televizare pentru meciul retur au fost cumpărate de TVR 1, care va transmite partida programată la ora 20:00. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.