Liga 1

Sorin Cârțu, precizări legate de transferurile de la Universitatea Craiova + Ce se întâmplă cu Gustavo

Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 July 2022

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele Universității Craiova, a vorbit despre strategia de transferuri a echipei antrenate de Laszlo Balint.

  • CS Universitatea Craiova - Vllaznia, manșa secundă a turului 2 preliminar Conference League, se joacă azi, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1 și Prima Sport

Fostul antrenor și jucător al Craiovei a precizat și motivul aducerii lui Rivaldinho, atacantul brazilian, care le va face concurență lui Jovan Markovici și Elvir Koljic.

Sorin Cârțu: „Transferăm mai târziu pentru că mai scad prețurile”

„Balint e antrenor în România, trebuie să se adapteze. Și eu am fost antrenor și a trebuit să mă adaptez la condițiile și posibilităților clubului. Poate sunt bani care vin mai târziu. La noi e multă autofinanțare, datorită managementului. Noi transferăm mai târziu pentru că prețurile mai scad și putem să mai ridicăm și noi capul. 

Obiectul nostru e să ajungem în grupe, să mai facem transferuri. Ai nevoie de jucători cât mai mulți. Rivaldinho nu a venit să joace în locul lui Markovici sau Koljic. Va fi o concurență acolo”, a declarat Sorin Cârțu, la Pro Arena.

Gustavo se teme de plecarea în Iran

Sorin Cârțu a vorbit și despre posibila plecare a lui Gustavo în Iran, de unde a primit o ofertă.

„Gustavo s-a mai întors și el din drum. Îi e frică cu plățile acolo. Nu știu deocamdată. E aici, la noi, momentan. E strategia lui, gândirea lui. Eu i-am spus: «De ce nu încerci aici? Uite, ai început cu 2 goluri. Joci mult mai bine și la sfârșitul a 6 luni, poate îți mărim contractul aici»”, a precizat Cârțu, potrivit sursei menționate.

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.