Liga 2

Decizie definitivă în procesul dintre Dinamo și Dario Bonetti » Clubul trebuie să-l despăgubească pe antrenor!

Dario Bonetti

Articol de Viorel Tudorache  —  joi, 28 iulie 2022

Antrenorul italian Dario Bonetti (60 de ani) a câștigat litigiul cu Dinamo în care a solicitat ca echipa din Ștefan cel mare să-i plătească suma de 48.000 de euro, echivalentul a opt salarii restante din perioada septembrie 2021 - mai 2022.

Demis de Dinamo la jumătatea lunii septembrie 2021, după un 0-6 cu FCSB, la doar două luni de la numirea în funcția de „principal”, Bonetti a acționat în instanță clubul din „Ștefan cel Mare”, solicitând să-i fie plătite toate salariile până la finalul contractului, scadent în mai 2022.

Tribunalul București i-a dat dreptate și a obligat clubul din „Ștefan cel Mare” la plata sumei de 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021 - mai 2022. Plus 1.567 de lei, bilete de avion.

Decizie definitivă: apelul lui Dinamo din litigiul cu Dario Bonetti a fost respins

Dinamo a făcut apel, dar acesta a fost respins de Curtea de Apel București. Așadar, divizionara secundă este nevoită să-i achite antrenorului italian salariile restante. Decizie definitivă!

Hotărârea a fost confirmată pentru GSP.ro de avocatul lui Bonetti, Gianluca Carlesso.

Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a câștigat doar două meciuri în startul sezonului trecut, 3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni. Au fost, în rest, 6 înfrângeri în care „câinii roșii” nici măcar nu au înscris.

VIDEO » Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo

>

Mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.