Conference League

Debutul lui Dică la FCSB, urmărit de patron de la fața locului: „O să vin la meci”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 July 2022

Gigi Becali a anunțat că va fi prezent pe Arena Națională la meciul dintre FCSB și Saburtalo, din manșa secundă a turului doi preliminar din Conference League.

Astfel, patronul echipei va urmări de pe stadion primul meci din noul mandat al lui Nicolae Dică pe banca lui FCSB. Pentru Becali va fi primul meci urmărit din tribună după aproximativ doi ani, prezențele sale în ultima perioadă fiind din ce în ce mai rare.

Becali, prezent la FCSB - Saburtalo: „O să vin la meci”

„Mi-a spus cineva: «Nea Gigi, vino să te vadă». Bine, o să vin la meci (n.r. - FCSB - Saburtalo). Dacă vrea Dumnezeu, face și calificare. Eu cred în calificare”, a declarat Becali la Pro Arena.

Becali, la prezentarea lui Dică: „Îi dau libertate până la finalul turului”

La conferința în care l-a anunțat pe Nicolae Dică drept noul antrenor de la FCSB, Ggigi Becali a declarat că îi va da mână liberă tehnicianului timp de 15 meciuri.

„Dică este antrenorul. Nu a fost greu de convins. A zis că vrea bani doar la performanță. Am întrebat «Cum să luați bani când pierdeți?». A zis vrea bani la performanță și vrea mai multă libertate. «Lasă-mă câteva meciuri pentru a-mi impune filozofia». Am spus «Bine, te las pe tine, dar vreau să promovezi tinerii».

El va face schimbările. Va avea libertate în tur. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim despre viitor.

I-am zis că poate să joace cum vrea cu Tavi Popescu. A spus că vrea să schimbe sistemul, să-i dea libertate lui Tavi Popescu, în spatele vârfului. Nu i-am impus sistemul, am cerut doar jucători. Nici măcar echipa de start nu o impun”, a spus Gigi Becali la conferință.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.