Liga 1

Un titular din play-off așteaptă oferta de la FCSB: „Domnul Becali e un om bun. N-aș avea vreo problemă să joc acolo”

Alexandru Greab (30 de ani), portarul celor de la FC Argeș, nu ar refuza o ofertă venită de la FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 iulie 2022

Alexandru Greab (30 de ani), portarul celor de la FC Argeș, nu ar refuza o ofertă venită de la FCSB. 

FCSB l-a vândut pe căpitanul Florin Tănase, este la un pas să îl cedeze și pe Darius Olaru, iar Gigi Becali dezvăluia că există oferte și pentru portarul Ștefan Târnovanu.

Pentru cel din urmă, finanțatorul vicecampioanei ar găsi rapid înlocuitor, chiar la o formație care a evoluat în play-off-ul ediției trecute. 

Alexandru Greab ar juca la FCSB

„Au fost discuții și în trecut și cu FCSB, și cu Craiova, dar, nu știu, discuțiile nu s-au concretizat până la final. 

Să fiu sincer, când a apărut știrea cu FCSB, nu am fost sunat de către nimeni de acolo. Știu doar că antrenorului de portari de acolo i-a plăcut tot timpul de mine”, a dezvăluit Greab, potrivit Prosport.

Întrebat dacă ar accepta o eventuală ofertă venită de la FCSB, Greab a spus: „Nu aș refuza, clar. Consider că domnul Gigi Becali este un om ok, un om bun, atâta timp cât echipa funcționează foarte bine. Nu aș avea nicio problemă să joc acolo, nu am nicio problemă cu presiunea.

Clar, sunt alte așteptări la FCSB sau alte echipe foarte bune din România și nu cred că aș avea vreo problemă să joc acolo”.

35 de meciuria prins Alexandru Greab în poarta lui FC Argeș sezonul trecut. A fost titular și în primele două runde din noua stagiune

VIDEO Nicolae Dică, prima conferință de la revenirea la FCSB: „Am aflat cu 15 minute înainte de antrenament că Tănase nu participă”

>

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.