Conference League

Concluziile lui Laszlo Balint, după prima victorie la Universitatea Craiova: „Această calificare vine de la sine cu ceva special!”

Laszlo Balint / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 July 2022

Laszlo Balint, antrenorul Universității Craiova, a trasat principalele concluzii după prima sa victorie pe banca oltenilor, 3-0 cu Vllaznia, în turul III din Conference League.

  • Oltenii vor da ochii în turul III din Conference League cu ucrainenii de la Zorya Luhansk. Meciul tur, de pe 4 august, se va disputa în Polonia din cauza răboiului din Ucraina. Zorya n-a mai jucat un meci oficial din 12 decembrie 2021. Returul va avea loc pe 11 august. 

Laszlo Balint, prima victorie la Craiova

„N-a fost deloc ușor și mă bucură foarte mult abordarea echipei. Nimic nu e întâmplător. Ce s-a întâmplat duminică a fost un mesaj important pentru noi toți

Am început foarte bine meciul. Am avut unele dificultăți în a desface echipa supraaglomerată a oaspeților, dar eram ferm convinși că vom reuși să facem asta în cele din urmă. Nu mai contează momentul în care am marcat, importantă e calificarea. Această victorie aduce de la sine și o stare de spirit specială. Azi, totul s-a derulat așa cum ne-am propus, chiar dacă golurile au venit în repriza secundă. 

Aveam nevoie de această victorie, ne bucură că a venit la un scor confortabil. Defensiv, n-am avut probleme, iar în ofensivă ne-am creat foarte multe ocazii. Această victorie e un punct de plecare pentru ceea ce ne dorim noi să facem”, a declarat Laszlo Balint, la microfonul Digi Sport.

Mă bucur pentru calificarea, era prea mult să ne împiedicăm pentru cel de-al doilea an consecutiv. Presiunea a fost mare, dar am fost echipa mai bună. Ne bucurăm că am reușit să închidem acest joc, suntem foarte fericiți. Era tensiune, dar această victorie schimbă starea de spirit.

- Alexandru Mateiu, mijlocaș Universitatea Craiova

+13 Foto
CSU Craiova - KF Vllaznia Shkodër / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.