Conference League

Răzvan Lucescu s-a făcut de râs în Conference League! PAOK, eliminare rușinoasă din Europa

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată încă din turul II al Conference League / Sursă foto: Facebook@ PAOK

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 iulie 2022

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată încă din turul 2 al Conference League. După 0-2 în tur, elenii au remizat în returul de acasă cu Levski Sofia și părăsesc pe ușa din dos cea de-a treia competiție europeană.

N-a fost în totalitate seara românilor în Conference League. Patru echipe românești s-au calificat în turul următor, Laurențiu Reghecampf și Neftchi Baku au izbutit o revenire de excepție, însă echipa lui Răzvan Lucescu n-a reușit să întoarcă soarta „dublei” cu bulgarii de la Levski Sofia.

După 0-2 în tur, grecii s-au „împotmolit” și pe teren propriu, obținând doar un egal chinuit, 1-1

Răzvan Lucescu s-a făcut de râs în Conference League! PAOK, eliminată de Levski Sofia!

PAOK a început cum se putea mai prost și returul. Ronaldo, atacantul brazilian de 21 de ani al lui Levski, a redus la tăcere asistența de pe „Toumba” în minutul 25. Luce jr. a schimbat la pauză, a făcut două modificări în formulă, iar consecințele s-au văzut pe tabelă. Dantas a egalat în minutul 56, prea târziu pentru a da tonul unui come-back elen. 

PAOK a alergat în zadar după golul secund, dar nervii au pus stăpânirea pe echipa lui Răzvan Lucescu. Augusto și Vierinha au văzut cartonașe roșii, astfel că misiunea a devenit una imposibilă.

PAOK a ratat o oportunitate mare de a merge în grupele Conference League. În turul 3, ar fi dat peste Hamrun, o echipă din Malta.

10,8 milioane de euroe cota de piață a lotului lui Levski. PAOK valorează de cinci ori mai mult, 55,2 milioane de euro

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.