Conference League

Prestația lui Tavi Popescu din meciul cu Saburtalo, criticată de un fost internațional: „Nu mi-a plăcut deloc”

Tavi Popescu, în FCSB - Saburtalo/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iulie 2022

Octavian Popescu (19 ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB, a oferit o pasă decisivă în victoria cu Saburtalo, 4-2, dar nu l-a impresionat pe Florin Răducioiu.

Fostul atacant al naționalei României avea așteptări mai mari de la Popescu, cel care a jucat în spatele vârfului în meciul cu Saburtalo.

Răducioiu: „Octavian Popescu nu mi-a plăcut”

Octavian Popescu nu mi-a plăcut deloc, trebuia să iasă în evidentă prin gol sau ceva. Inspirație puţină, mi-aş fi dorit să înscrie. Atacanţii trăiesc pentru goluri, ele îţi dau încredere. Nu mi-a plăcut!”, a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport.

Tavi Popescu a pasat decisiv la golul de 2-0 al celor de la FCSB, marcat de mijlocașul central Edjouma, cu un șut din marginea careului.

Florin Răducioiu, impresionat de Nicolae Dică: „E victoria lui!”

Răducioiu l-a lăudat pe antrenorul Dică și îl consideră artizanul victoriei cu Saburtalo.

„A fost dramatic, foarte frumos. Eu mă bucur foarte mult pentru Dică. Eu zic că e victoria lui. A venit într-un moment foarte delicat. Mi-au plăcut schimbările, mi-a plăcut atitudinea. În aceste zile a transmis ceva echipei, entuziasm, încredere.

S-a văzut o putere de luptă în repriza secundă, mi-a plăcut cum au gestionat finalul. Îmi place mult cum se implică pe bancă, e foarte activ în fiecare moment. Eu spun că e victoria lui. Sigur, nu trebuie să uităm jucătorii, dar eu asta cred”, a spus Florin Răducioiu, conform sursei menționate.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.