Conference League

Remarcatul lui Ionel Ganea, după FCSB - Saburtalo: „Datorită lui au venit peste 20.000 de spectatori”

Ionel Ganea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iulie 2022

Ionel Ganea, fostul internațional, a vorbit la GSP Live despre victoria lui FCSB cu Saburtalo, scor 4-2, în turul 2 preliminar din Conference League.

Fostul atacant l-a lăudat pe Nicolae Dică, noul antrenor de la FCSB, și consideră că datorită lui au venit peste 20.000 de spectatori.

La meciul de pe Arena Națională, care a reprezentat debutul lui Dică, au fost prezenți 25.228 de oameni.

Ionel Ganea: „Cu Dică au venit peste 20.000 de spectatori”

>

„Mutarea cu Dică a fost benefică. Cu Petrea venea 2000-3000 de spectatori, cu Dică au venit peste 20.000 de spectatori. Meciul a fost bun până la 2-0, apoi Steaua a picat. Au cedat puțin meciul, au primit două goluri, apoi au reușit să revină. 

Un meci destul de frumos Echipa a arătat altfel, a avut dorința să câștige, să marcheze. Eu cred că pe apărare a mai au ceva probleme, la Tamm. La primul gol a stat prea departe de atacant. Echipa a arătat bine, păcat de gestul lui Cordea, nu își avea rostul”, a spus Ganea la GSP Live.

Ionel a vorbit și despre Florinel Coman, care a marcat primul gol după un an: „Atacanții au zile și zile. Pot juca bine fără să marcheze, pot să facă un meci mediu și să înscrie, așa cum a făcut Coman. 

El are nevoie de meciuri, din cauza lipsei meciurilor nu are condiție fizică. Dacă aduc jucătorii pe care îi vor, nu va fi o problemă plecarea lui Olaru”.

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.