Liga 1

Se face! Universitatea Craiova ar fi bătut palma cu un mijlocaș de play-off

Alexandru Ișfan (dreapta)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 July 2022

Universitatea Craiova ar fi bătut palma cu Alexandru Ișfan (22 de ani), mijlocașul de la FC Argeș, chiar în ziua victoriei cu Vllaznia, 3-0.

Piteștenii au negociat joi și au acceptat oferta oltenilor, 600.000 de euro plus un jucător Under 21 sub formă de împrumut, potrivit ProSport.

Universitatea Craiova, aproape de transferul lui Ișfan

Alexandru Ișfan, mijlocaș care a impresionat în tricoul lui Argeș, și-ar fi dat acordul pentru transferul la Universitatea Craiova, în ciuda interesului celor de la FCSB. 

Patronul Gigi Becali s-ar fi interesat de serviciile mijlocașului, însă a fost prea târziu, Ișfan fiind deja înțeles cu echipa lui Rotaru. Astfel, oltenii ar urma să plătească 600.000 de euro și să îl împrumute pe Alexandru Câmpanu la FC Argeș.

În sezonul trecut de Liga 1, Ișfan a fost unul dintre oamenii-cheie în angrenajul echipei lui Prepeliță. Mijlocașul a jucat 39 de meciuri din 40, a marcat de 3 ori și i-a ajutat pe argeșeni să se califice în play-off. El era transferat de Argeș în urmă cu un an, de la CS Mioveni, rivala din județ.

În actuala stagiune, mijloașul a fost integralist în primele două etape, în victoria 2-0 cu UTA și înfrângerea cu Sepsi, 0-4.

Becali îl vrea pe Ișfan

După meciul cu Saburtalo, 4-2, Gigi Becali a anunțat că vrea să aducă jucători, Ișfan fiind pe lista sa.

Miercuri vom pune pe cineva în locul lui Cordea (n.r. - suspendat). Asta înseamnă că vor mai fi mai multe transferuri, trei-patru. Vreau și un atacant. Astăzi (n.r. - joi) nu am avut vârf. Dan Nistor nu cred că vine.

Safranko, Ișfan și Miculescu sunt pe listă. Îi iau pe toți. M-am hotărât”, a declarat Becali la „Digi Sport Special”.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.