Campionate

Ofertă „obraznică”! Cum plănuiește o fostă a amantă a lui Cristiano Ronaldo să cumpere o echipă de fotbal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 July 2022

Daniella Chavez este una dintre cele mai apreciate modele Playboy. Fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, acum urzește un plan altfel pentru a cumpăra o echipă de fotbal. 

În vârstă de 36 de ani, Daniella este din Chile și are peste 13 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde pozează extrem de provocator.

Femeia s-a mutat pe o altă rețea de socializare, cu specific erotic, acolo unde încearcă să strângă bani pentru a cumpăra echipa O'Higgins din țara natală, Chile. 

Un club de 10 milioane pentru Daniella Chavez

Daniella a făcut anunțul pe Twitter. A arătat documente care dovedesc scopul ei. „Suntem mai aproape de obiectivul de a cumpăra O'Higgins. Cinci milioane de dolari în vânzări nu este rău, îl putem realiza. Sunt încă numărul 1 al OnlyFans din America de Sud! Mulțumesc", a spus modelul, care a arătat că are deja 5.057.845 de dolari. 

+38 Foto
Daniella Chavez

Câteva ore mai târziu, cei de la O'Higgins au asigurat că proprietarul clubului, Ricardo Abumohor, nu vrea să vândă. Acesta a pus totuși un preț clubului, notează lavanguardia.com. 

Abumohor ar fi spus: „Clubului nu a fost evaluat, poate că valoarea lui ar putea fi aproape de 10 milioane de dolari, dar  fără centrul de antrenament pe care clubul îl deține în Requínoa, care este altă investiție”.

+38 Foto
Daniella Chavez

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.