Liga 2

Burcă, primele nemulțumiri la Dinamo » Conducerea îl liniștește: „Se va întâmpla asta cu certitudine”

+17 Foto
Ovidiu Burcă / Sursă foto: Raed Krisan (GSP)

Articol de Viorel Tudorache  —  vineri, 29 iulie 2022

Dinamo debutează în Liga 2, joia viitoare, cu Progresul Spartac, în deplasare, ora 18:00, pe terenul sintetic de la Buftea. Antrenorul Ovidiu Burcă s-a plâns de subțirimea lotului, după cele două amicale, cu CSO Plopeni (2-1) și cu SC Popești-Leordeni (1-0), ambele formații din Liga 3, iar conducerea i-a promis încă 5 transferuri. 

Vor veni câțiva jucători străini, cu certitudine”, a dezvăluit Vlad Iacob, care susține că se bazează pe relațiile din perioada în care a fost impresar cu licență la Federația Engleză de Fotbal (mai 2017 - ianuarie 2021).

Deocamdată, pe filiera lui Iacob au venit în probe doi jucători din Liga a 6-a din Germania, pe care Burcă i-a deja trimis deja acasă. „Nu erau de Dinamo”, a concluzionat tehnicianul. 

Dinamo mai vrea 5 transferuri

Până în prezent, Dinamo și-a completat lotul golit de vedetele care au retrogradat-o cu Vali Lazăr, Gavrilă, N. Roșu și Buhăescu. Negocierile cu Marc și Horșia au eșuat. Dinamo caută și un portar, care să apere în fața lui Eșanu. 

„Câinii” s-au mai despărțit și de Marco Ehmann. Fundașul central a reziliat și a devenit jucător liber de contract.

 Bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani, mijlocaș central) insistă să plece, însă Dinamo nu-i dă drumul fără 50.000 de euro. 

Burcă va face sâmbătă un ultim test, cu CS Tunari, la Săftica, și speră să-l aibă la dispoziție și pe Patriche, cu probleme medicale în ultima perioadă

+17 Foto
foto: Raed Krishan - GSP

Vlad Iacob, prieten bun cu Argăseală

Vlad Iacob are prieteni buni la rivala FCSB. Șeful lui Dinamo a recunoscut la GSP Live că președintele vicecampioanei, Valeriu Argăseală, l-a recomandat pentru masterul în „Football Business” organizat de Institutul Johan Cruyff în colaborare cu FC Barcelona. 

Da, e adevărat! Îl cunosc pe domnul Argăseală. Mi-a făcut o recomandare în acest sens. Fotbalul e o lume mică. Există oameni de calitate inclusiv la rivale, la fel cum există și oameni de slabă calitate la rivale

Nu-mi cereți însă nume", a afirmat Iacob, coleg în „promoţia 2019” cu fostul mare fotbalist italian Gianluca Vialli. De asemenea, Iacob a dezvăluit că a intermediat mai multe discuții pentru transferul lui Denis Alibec, de la FCSB, la Wolverhampton sau Leeds United.

VIDEO Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo + relația cu fanii în acest moment

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.