Liga 1

FCSB - FCU Craiova a fost reprogramat! Modificări de ultim moment în programul etapei 3: s-a mutat și CSU Craiova - Rapid!

LPF a schimbat ziua de disputare a derby-ului FCSB - FCU Craiova / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iulie 2022

LPF a schimbat ziua de disputare a derby-ului FCSB - FCU Craiova. Programat inițial luni, meciul se va disputa duminică, de la 22:30. Motivul? Roș-albaștrii vor evolua miercuri seara, de la 21:30, în turul III al Conference League, pe terenul slovacilor de la Dunajska Streda

Gigi Becali anunțase încă din cursul dimineții că și-ar dori ca meciul echipei sale cu FCU Craiova să fie mutat duminică. Liga Profesionistă de Fotbal a ținut cont de dorința roș-albaștrilor și a schimbat data de disputare a partidei. 

Astfel, întreg programul zilei de duminică a fost modificat. Petrolul - Sepsi, programat inițial la 18:30, se va juca de la 18:00, în timp ce Universitatea Craiova - Rapid, celălalt derby al etapei, a fost mutat de la 21:30 la ora 20:15.

Hermannstadt - FC Botoșani e disputa care va încheia runda. Duelul de la Mediaș ar fi trebuit să înceapă la 18:30, însă a fost mutat două ore mai târziu, la 20:30.

Gigi Becali se teme de FCU Craiova: „O să fie foarte greu”

Vrem să schimbăm, să jucăm duminică. Nu avem cum să schimbăm meciul din Europa și noi avem meci luni.

O să fie foarte greu pentru că nu avem jucători, o să fie un meci foarte greu pentru noi. Echipa lui Mititelu pasează bine, dar poate a fost CFR prea slabă. Au jucat extraordinar. La un moment dat, făceau miuță cu ei”, a spus Gigi Becali în această dimineață, la Pro X. 

VIDEO Risto Radunovic, după FCSB - Saburtalo 4-2: „Mergem pe un drum bun”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.