Campionate

Ce îl supără pe Klopp înaintea primului duel cu Guardiola din acest sezon: „Îmi place competiția asta, dar ceva nu are sens”

Jurgen Klopp/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iulie 2022

Jurgen Klopp (55 de ani) a vorbit înaintea primului meci din acest sezon, Supercupa Angliei, disputată între Liverpool și Manchester City.

  • Liverpool - Manchester City se joacă sâmbătă, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

Manchester City, câștigătoarea Premier League, și Liverpool, câștigătoarea Cupei Angliei, își dispută primul trofeu din acest sezon. Principalele candidate la titlu din sezonul viitor își vor prezenta starurile transferate în această vară pe stadionul lui Leicester, locul disputării Supercupei.

Jurgen Klopp: „Ar trebui să se găsească o altă dată pentru Supercupă”

„Îmi place competiția, dar, din nou, cred că ar fi posibil să se găsească o altă dată pentru aceasta.

Am avut un sezon mai lung decât alte echipe, iar acum avem un pre-sezon mai scurt decât alte echipe, așa că nu prea are sens. Cred că cineva ar trebui să se gândească la acest lucru”,a spus Klopp, citat de The Sun.

Jurgen Klopp a făcut analiza sezonului trecut

Germanul a vorbit și despre momentele dificile de la finalul sezonului trecut, când a pierdut titlul în fața lui Manchester City la un punct distanță (92 față de 93) și a fost învis în finala Champions League de Real Madrid (0-1).

„Mi-a luat o zi și apoi am avut o paradă în Liverpool și am fost bine cu totul. Știam, evident, că a fost aproape. Am avut ghinion, astfel de lucuri se întâmplă. Este sport și acceptăm regulile. Un punct în plus este suficient după 38 de etape de campionat, iar un gol în plus este suficient într-un meci de fotbal.

Am jucat la un nivel incredibil de ridicat, am fost consecvenți, am jucat un fotbal bun, nu întotdeauna, dar foarte des. Am luptat din greu. Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie să le facem din nou”, a mai declarat Jurgen Klopp.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.