Liga 1

Becali are concurență din Liga 1 pentru Safranko: „Aș face orice! 100% ne alege pe noi”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să îl deturneze pe atacantul Pavol Safranko (27 de ani) din drumul spre FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iulie 2022

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să îl deturneze pe atacantul Pavol Safranko (27 de ani) din drumul spre FCSB. 

Gigi Becali a recunoscut că principala țintă din perioada următoare este vârful Pavol Safranko, legitimat în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC. 

Slovacul este dorit și de Sepsi Sf. Gheorghe. A mai evoluat la clubul covăsnean între august 2019 și iulie 2021, înainte să fie vândut în Africa de Sud, în schimbul sumei de 700.000 de euro.

Safranko, între FCSB și Sepsi 

„Safranko ne-a transmis salutări și cu asta am spus totul. El e singurul. Pentru el aș face orice să vină la noi, a jucat cu inima. El mai are contract trei ani cu echipa din Africa și până nu devine liber, nu avem ce să discutăm”, a dezvăluit Dioszegi, la „Liga Digi Sport”.

Întrebat ce ar alege Safranko, între FCSB și Sepsi, finanțatorul clubului covăsnean nu a ezitat nicio clipă. 

„Sincer, Sepsi! 100%! Financiar nu putem nici jumătate din ce poate FCSB, dar asta nu primează întotdeauna. Nu știu, nu vreau să comentez ce se întâmplă la FCSB, dar el știe că e așteptat în familia noastră. Am discutat cu el, singurul impediment e contractul pe care-l are”

17 goluriîn 73 de meciuri a marcat Pavol Safranko în tricoul lui Sepsi

Becali îl vrea pe Safranko

„Safranko, Ișfan și Miculescu sunt pe listă. Îi iau pe toți. În seara asta m-am hotărât. Cheia pentru Miculescu e la tatăl copilului. Dacă pune presiune pe UTA și vrea să-l vadă în cupele europene, joi e la televizor! Ei vor 1,7 milioane de euro? Să mai scadă 1 milion. Am crescut oferta la 700.000, de la 500.000”, a spus Gigi Becali, după victoria cu Saburtalo, din Conference League. 

VIDEO Gigi Becali, după investițiile lui Viktor Orban în România: „Îi dau în cap! Pac! Pe Sepsi OSK o țin la ghilotină. E vai de capul lui!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.