Liga 1

Gigi Becali a plusat! La cât se ridică nouă ofertă pentru David Miculescu și cine are ultimul cuvânt în afacere

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Vlad Nedelea, Daniel Grigore  —  Friday, 29 July 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a precizat pentru GSP.ro că a oferit 900.000 de euro pentru David Miculescu (21 de ani), mijlocașul-vedetă de la UTA. Transferul nu este încă rezolvat, conform conducătorului clubului arădean, Alexandru Meszar. Cheia este la tatăl fotbalistului.

„Miculescu e o prioritate, dar nu la acele sume. Dacă vor înțelege și vom putea negocia, da”, a afirmat Gigi Becali în această dimineață la Pro Arena, cu referire la clauza de reziliere a contractului dintre UTA și Miculescu, de 1,7 milioane de euro.

Becali oferise 700.000 de euro pentru mijlocașul ofensiv, dar în ultimele ore a plusat și a pus pe masa arădenilor o ofertă îmbunătățită.

Gigi Becali a plusat pentru David Miculescu

„Discutăm. Am ridicat oferta la 900.000 de euro”, a transmis Gigi Becali pentru GSP.ro

Numai că FCSB nu depinde doar de poziția celor de la UTA, întrucât David Miculescu este deținut în coproprietate: „textiliștii” au doar 60% dintre drepturile fotbalistului. Cel mai probabil, Gigi Becali va fi nevoit să bage mâna în buzunar chiar mai adânc pentru semnătura lui Miculescu. 

Din informațiile GSP.ro, restul de 40 de procente din drepturile jucătorului sunt deținute chiar de tatăl fotbalistului, Valentin, prin clubul Electrica Timișoara. Așadar, e nevoie de undă verde din partea lui Valentin Miculescu pentru ca David să ajungă în curtea vicecampioanei.

„Nu am bătut palma cu nimeni, nu știu exact ce s-a înțeles în presă. Fotbalistul a plecat cu echipa la București și de acolo la Pitești și Mioveni, unde mâine echipa are un meci important, cu FC Voluntari”, a punctat Alexandru Meszar pentru sportarad.ro.

Etapa trecută, David a rezolvat de unul singur partida cu Petrolul, cu o „dublă”.

VIDEO » Totul despre FCSB - FCU Craiova, următorul meci al roș-albaștrilor 

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.