Liga 2

Dinamo a transferat un mijlocaș spaniol » Vine după cel mai bun sezon din carieră!

Dinamo a anunțat transferul transferul mijlocașului spaniol Dani Iglesias (27 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iulie 2022

Dinamo a anunțat transferul transferul mijlocașului spaniol Dani Iglesias (27 de ani).

  • Primul meci în liga secundă din istoria lui Dinamo va avea loc joi, 4 august, de la ora 18:00.

Dinamo a intrat pe ultima sută de metri înaintea debutului în Liga 2. Noua conducere, formată din administratorul special Vlad Iacob și din antrenorul Ovidiu Burcă, încearcă să completeze lotul.

Dinamo a transfer mijlocaș spaniol

Ultimul sosit în „haită” este spaniolul Dani Iglesias, ultima dată la Sered, în primul eșalon al Slovaciei. Deși a încheiat stagiunea trecută pe locul 5, cea mai bună poziționare din istorie, clubul nu a obținut licența pentru noua stagiune, din cauza problemelor de infrastructură. 

Regulamentul intern a fost modificat și nu le-a mai permis să joace meciurile considerate pe teren propriu în alte orașe. Sered a retrogradat în a treia divizie. 

Dinamo a profitat și l-a transferat pe mijlocașul iberic cotat pe transfermarkt la 250.000 de euro. Sezonul trecut, Dani Iglesias a evoluat în 24 de partide. Un produs al academiei lui Deportivo la Coruna, Iglesias a mai jucat pentru NK Istra, Deportivo Alaves B, Rijeka sau Sparta Trnava.

2 selecțiia avut Dani Iglesias în reprezentativa U17 a Spaniei

Prezentare specială pentru Iglesias

Dani Iglesias a fost prezentat în prezența lui Vlad Iacob și a impresarului. Cadrele oficiale au avut în spate o imagine a lui Mircea Lucescu. Fostul mare fotbalist și antrenor dinamovist împlinește astăzi 77 de ani.

VIDEO Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Atmosfera va fi fantastică”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.